Värmerörsrenovering

värmerörsrenovering

Ett väl fungerande värmesystem i hemmet är nödvändigt för att skapa komfort dygnet runt. Ett pålitligt rörsystem som transporterar varmt vatten till radiatorerna och skapar en jämn och lättreglerad rumsvärme ger bästa livskvalitet för alla som bor där.

varför renovera värmesystem?

Renoas värmerörsrenovering förnyar värmesystemets rörledningar utan att konstruktionerna behöver rivas. Högklassiga kompositrör installeras diskret enligt en noggrann planritning.

Samtidigt byter vi ut hemmets radiatorer till moderna och energieffektiva modeller, som är enkla att reglera efter eget tycke och smak. När renoveringen är färdig får du ett skriftligt garanti- och systembevis, som skapar ett sundare hem 30 år framöver.

boka kostnadsfri kartläggning!

Boka en kostnadsfri kartläggning så kommer våra experter hem till dig på ett kartläggningsbesök. Vi lyssnar på dina önskemål och rätar ut alla dina frågetecken om rör!

kännetecken på ett fungerande värmesystem

Ett fungerande värmesystem är nästan ett livsvillkor för oss som bor i nordliga förhållanden. Det värmer oss när höstvinden sliter utanför och kölden knäpper i knutarna.

Värmesystemet består av husets värmekälla ihop med de rörledningar som leder till de vattenburna radiatorerna. Ett hållbart och pålitligt kompositrör kombinerar de bästa egenskaperna hos plast- och metallrör: Metallstommen ger röret hållbarhet och den inre ytan av plast gör röret korrosionsfritt. Dessutom lämpar sig det eleganta utseendet för ytinstallering.

Utöver ett högklassigt rörmaterial spelar rörkopplingarna en lika viktig roll. Mekaniskt fastklämda rörkopplingar för installerade Henco-rör gör hemmets värmesystem garanterat tätt.

Rörsystemet transporterar varmt vatten till radiatorna som löser hemmets värmebehov, från radiatorn sprids värmen till rummen. Med fungerande radiator kan du reglera värmen precis som du vill.

Fördelar med värmerörsrenovering:

  • Våra yrkeskunniga montörer utför renoveringen på 5 dagar
  • Du kan bo hemma och hemmets ytor behöver inte rivas
  • De eleganta ytinstallerade rören är en diskret del av hemmet
  • Kompositrör är ett förstklassigt och hållbart val
  • Moderna element är energieffektiva och lätta att reglera
  • Systemgarantin på 30 år ger ditt värmesystem långvarigt skydd

ett fungerande värmesystem skapar sundare hem

Ett väl fungerande värmesystem är ljudlöst, utan att det knäpper i radiatorna. Hela radiatorns yta värms upp jämnt och ingen radiator förblir kallt.

Det ytinstallerade rörsystemet är en diskret del av hemmet. De stiliga rörledningarna som dras längs väggen vid golvet drar inte blickarna till sig. De synliga rören är snarare en fördel i den bemärkelsen att du kan se dem och varje dag vara säker på dess kondition.

Den för kopparrör typiska oxidationen på rörytan och vid kopplingarna, förekommer inte kompositrör. Röret är korrosionsfritt både inuti och utanpå och rörkopplingarna sitter tätt och ändrar varken färg eller läcker vatten.

Funktionssäkra värmerör tillsammans med moderna radiatorer sveper in dig och ditt hem i en omfamning som alltid har rätt temperatur oberoende av årstid.

VÅRA KUNDERS UPPLEVELSER

Läs vad våra kunder säger om oss.