vattenrörsrenovering

vattenrörsrenovering

Att förnya vattenrörs är en viktig åtgärd för varje husägare med kvalitetstänkande. Förnyade vattenledningar tillsammans med moderna armaturer transporterar smidigt vatten för de dagliga vattenbehoven.

varför vattenrörsrenovering?

Renoas vattenrörsrenovering förnyar genomgripande ditt hems rörledningar med högklassiga, hygieniska och korrosionsfria kompositrör. Ytinstalleringen utförs diskret och omsorgsfullt i enlighet med planritningen utan att hemmets ytor behöver rivas upp.

Högklassiga material, skickligt utförd rörmontering och 30 års systemgaranti erbjuder den bästa möjliga totallösningen för ditt hems nya tappvattensystem. När renoveringen är färdig är det åter bekymmersfritt att bo hemma. Vårt mål är att skapa sundare hem för våra kunder.

boka kostnadsfri kartläggning!

Boka en kostnadsfri kartläggning så kommer våra experter hem till dig på ett kartläggningsbesök. Vi lyssnar på dina önskemål och rätar ut alla dina frågetecken om rör!

kännetecken på ett fungerande tappvattensystem

Genom tappvattenledningarna strömmar rent vatten för vardagens olika behov. Moderna tappvattensystem använder hållbara kompositrör som kombinerar de bästa egenskaperna hos plast- och metallrör: Metallstommen ger röret hållbarhet och den inre ytan av plast gör röret korrosionsfritt och hygieniskt. Det stilrena utseendet lämpar sig dessutom för ytmontering.

Till tappvattensystemet hör vattenarmaturer, såsom blandar och duschar, som sköter om vattenfördelningen. Moderna vattenarmaturer moderniserar hemmets utseende och du slipper lyssna på droppande vatten, som är typiskt för gamla läckande blandare.

Endast ett högklassigt rör räcker inte för att göra vattenledningarna pålitliga. Lika viktig roll spelar rörkopplingar. Våra mekaniskt fastklämda rörkopplingar för Henco-rör gör hemmets tappvattensystem garanterat tätt.

fördelar med vattenrörsrenovering:

  • Våra yrkeskunniga montörer utför renoveringen på 5 dagar
  • Du kan bo hemma och hemmets ytor behöver inte rivas
  • Kompositledningarna är hygieniska, rena och säkra
  • De skickligt ytinstallerade rören är en diskret del av hemmet
  • Moderna vattenarmaturer skapar ett modernt utseende i kök och badrum
  • Systemgarantin på 30 år ger dina rörledningar långvarigt skydd
varför välja renoa - tappvattenrenovering

när tappvattensystemen fungerar som det ska

Ett fungerande tappvattensystem består av husets varmvattenberedare och de rörledningar som leder till kranen. När tappvattensystemet fungerar som det ska är vattnet alltid friskt, hygieniskt och har en lämplig temperatur.

Det ytinstallerade rörsystemet är en diskret del av hemmet. De synliga rören är snarare en fördel i den bemärkelsen att du kan se dem och varje dag vara säker på dess kondition.  

Den för kopparrör typiska oxidationen på rörets yta och vid rörförbindningarna, förekommer inte på kompositrör. Röret är korrosionsfritt både inuti och utanpå och rörförbindningarna sitter tätt och ändrar inte färg.

Funktionssäkra vattenledningar tillsammans med moderna vattenarmaturer leder alltid friskt vatten smidigt och pålitligt efter dina behov.

VÅRA KUNDERS UPPLEVELSER

Läs vad våra kunder säger om oss.