Skip to content
Begär offert

Jennifer vann 60 000 kr till en avloppsrenovering i Renoas tävling

Vi på Renoa är glada att julklappen blev till glädje för husägarna och önskar all lycka till med framtida projekt.

(En av) vinnarna i Renoas renoveringstävling blev Jennifer Söderberg i Sundsvall. Tillsammans med sin sambo har hon nyligen köpt sitt föräldrahem – ett hus från 1946. Nu planerar de för utbyggnation och renovering av fastigheten. Avloppet är delvis utbytt vid en tidigare badrumrenovering, dock fanns de mycket kvar som var original och skicket var osäkert.

– När jag köpte huset visste jag att det stod inför omfattande renoveringar och för mig är det viktigast åtgärda huset inifrån med välfungerande vatten, el och avlopp. Så att använda denna vinst till att relina avloppet var den bästa julklappen vi kunde få, Säger vinnaren Jennifer och berättar

-Nu när ytterligare en sak är åtgärdat gällande renoveringen, så känns det mycket lättare att fortsätta.

Vi på Renoa är glada att julklappen blev till glädje för husägarna och önskar all lycka till med framtida projekt. Slutligen vill vi dela med oss av en del av Jennifers Rim och motivering:

För tack och hej till gamla rör, nu rinner strax vattnet som uppvärmt smör, och barnens tänder kan nu borstas som sig bör. Riktigt dåligt rimmat, men hellre det än att av dåliga rör simmat!

Tävlingen hölls 2022-08-25 fram till 2022-11-25. för personer som deltagit i vår tävling genom tävlingsformuläret.