Skip to content
Begär offert

Renoa skapar sundare hem i norden

Renoa Group specialiserar sig på renovering av villor och radhus. Vårt specialområde i Sverige är relining av avlopp. Vi sysselsätter över 300 medarbetare i Sverige och Finland.

Renoa skapar sundare hem

Vi betjänade tidigare som Sundahem i Sverige. För att förtydliga vårt tjänsteerbjudande kombinerade vi alla våra tjänster i både Finland och Sverige under samma namn – nu har vi ett gemensamt namn, Renoa.

Vi har utvecklat nordiska hem i över 15 år och utfört fler än 50 000 renoveringar med höga krav på kvalitet och säkerhet. Tack vare vår omfattande erfarenhet, specialkompetens, högklassiga produkter och vår aldrig sinande verktygslåda av lösningar kan vi under samma tak erbjuda heltäckande teknisk kompetens för alla typer av hem.

Våra värderingar är

  • ärligt och kundorienterat tankesätt
  • ansvar
  • styrkan i samarbete
  • mod att förnyas

Genom att förverkliga våra värderingar kan vi erbjuda kunderna en bekymmersfri renoveringsupplevelse med hög kvalitet till ett attraktivt pris. Kundnöjdhet och boendekomfort under renoveringen är framgångsfaktorer för oss och det är en självklarhet att erbjuda vår expertis även efter renoveringen.

Lyckade renoveringar av husteknik börjar i Renoas huvudsakliga verksamhet. Renoas huvudägare är fonder som förvaltas av CapMan.

I Sverige hittar du våra kontor i Borlänge, Uppsala, Gävle, Sundsvall, Västerås och Örebro. Våra verksamhetsområden kan du enkelt se på kartan på sidan med kontaktinformation.

RENOA I SIFFROR

40 MILJ. €

OMSÄTTNING

ÖVER 50 000

RENOVERADE HEM

ÖVER 300

MEDARBETARE

15

ÅR

VÅRA KUNDERS UPPLEVELSER