Skip to content
Begär offert

ENKEL FINANSIERING TILL DIN RENOVERING

Renoa relining finansiering

Från oss får du ett fast pris på renoveringen och en flexibel finansiering med en pålitlig partner. Om du vill hjälper vi dig att ansöka en finansiering som Svea erbjuder.

Att investera i en relining och avloppsrenovering tycker vi ska vara enkelt. Därav har vi valt att samarbeta med Svea som hjälper dig med att delbetala din investering hos oss. Låna på din investering i upp till 12 år och 6 månader räntefritt.

Räkneexempel: Beviljad kredit om 250 000 kr med en nominell ränta på 8,95 %, uppläggningsavgift på 695 kr och en administrativ avgift på 55 kr per månad ger en effektiv ränta på 9,29 %. Månadskostnad inklusive administrativ avgift är
2795 kr.

FÖRDELARNA MED ATT DELA UPP BETALNINGEN MED VÅRA FINANSIERINGSALTERNATIV ÄR MÅNGA

Lånet är transparent på så sätt att du har möjlighet att lösa det när du vill – helt utan extra kostnad!
Det går bra att delfinansiera köpet om du inte behöver låna allt.
Låna på din investering upp till 12 år.
Det behövs ingen handpenning.
6 månader räntefritt.

BE OM OFFERT!

Ta dig tid att begära en offert eller ring för att ta reda på mer. Vi gör alltid en individuellt offert med fast pris.

be om offert - relining

NYTTJA ROT-AVDRAGET

När du köper en renovering till din bostad eller fritidshus kan du dra av en del av kostnaden som ROT-avdrag. År 2024 blir ROT-avdraget 30 % av arbetsandelen med högst 50 000 kr/person/år.

ROT-avdraget är något vi ansöker och det är Skatteverket som beviljar sökningen. Det är alltid privatpersonen skyldighet att kontrollera rätten till ROT-avdrag.

Exakt vilken inkomst du måste ha för att kunna utnyttja ROT-avdraget är omöjligt att säga. Det beror på att det är ett antal olika faktorer, till exempel arten av inkomst, den kommunala skattesatsen och underskott av kapital, som påverkar storleken på den “nödvändiga” inkomsten. På Skatteverkets hemsida kan du räkna ut din rätt till ROT-avdrag.

Läs mer på: Skatteverkets hemsida, räkna ROT-avdrag

KONTAKTA OSS!

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning eller kartläggning. Eller fråga mer om våra tjänster.