Skip to content
Begär offert

RÖRINSPEKTION MED AVLOPPSFILMNING

Vill du ha koll på dina avloppsrör? Filma avloppsrören kostnadsfritt och lär dig mer om dina avlopp. Boka en kostnadsfri avloppsfilmning. Vi kontaktar dig inom kort!

rörinspektion med avloppsfilmning

ETT KOSTNADSFRITT OCH ENKELT SÄTT ATT KOLLA AVLOPPSRÖRENS SKICK

För att kunna leva och bo i sitt hem, är det viktigt att sköta om det. Det gäller också avloppssystemet, men det är svårt att själv kontrollera rörens skick eftersom du inte kommer åt dem. För att ta reda på avloppssystemet kondition inspekterar och filmar vi avlopp kostnadsfritt.

filma avlopp villa

RÖRINSPEKTION REKOMMENDERAS OM

Du misstänker att avloppet inte är intakt
Du känner en obehaglig lukt från avloppet
Ditt hus är byggt före år 1975
Det lätt blir stopp i ditt avlopp

FÖRDELAR MED EN RÖRINSPEKTION

Du får veta i vilket skick avloppssystemet är
Du förebygger stopp i avloppet
Du får reda på eventuella fel i avloppssystemet
Ett filmat avloppsrör kan renoveras enkelt och snabbt med en metod som kallas relining

SÅHÄR GÅR EN AVLOPPSFILMNING TILL

1

VI BEKANTAR OSS MED DITT AVLOPPSYSTEM

Innan vi dyker ner i avloppet med en kamera vill vi tillsammans med dig få en uppfattning om det nuvarande tillståndet. Vad det är för material på avloppen under golven och annan viktig information. 

2

SE AVLOPPET LIVE

När vi har bekantat oss med avloppssystemet i ditt hus, filmar vi avloppen från en lämplig avloppspunkt. Du får samtidigt följa med arbetet och titta på skärmen som visar hur avloppet i ditt hem ser ut. 

3

SAMMANFATTNING PÅ AVLOPPETS BEHOV

Efter den ungefär en timme långa avloppsfilmningen, ger vi dig vår expertbedömning av avloppets skick. Du får veta hur hållbart avloppet är och om det finns ett behov för renovering. Detta är baserat på ålder, material och bild som visas av kameran.

3

EFTER AVLOPPSFILMNINGEN

Om det finns behov för en avloppsrenovering kommer vi att ge dig en tydlig offert på vårt arbete. Offerten är alltid kostnadsfri och med fast pris. Om offerten godkänns kommer vi snart med en stor paketbil in på din gård. Raska och duktiga montörer kliver ut och ordnar nya avloppsrör i dina gamla.  

KOLL PÅ AVLOPPSRÖR MED RÖRINSPEKTION

I de flesta hus är en avloppsfilmning det enda sättet att ta reda på avloppets kondition och bedöma eventuella skador. Vi filmar avloppet med en specialkamera och bildmaterialet kan användas för att utvärdera behovet av rörrenovering. På det sättet kan du förebygga eventuella problem i framtiden då garantier och försäkringar kanske inte längre gäller.

Om du ofta får stopp i avloppet, är det skäl att filma avloppet. Filmningen är också en väsentligt del av modern avloppsrenovering, eftersom ett filmat avloppsrör enkelt kan renoveras utan att riva i byggnadens konstruktioner. 

Renoa relining av avlopp

VÅRA KUNDERS UPPLEVELSER

KONTAKTA OSS!

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning idag! Du ser eventuella skador i rören och filmning tar endast en timme.