Skip to content
Begär offert

TÄVLINGENS REGLER 

KAMPANJEN ARRANGERAS AV: 

Renoa Group Sverige AB, 559184–2389 
Tel. 010 2070 790 
Cirkelgatan 16, Borlänge 

TÄVLINGENS TIDSRAM: 

Tävlingen med Renoa Group Sverige AB pågår från 2024-08-02 (kl 00.00 CET) fram till 2024-12-02 (kl 23.59 CET). 

SÅHÄR DELTAR DU I TÄVLINGEN: 

Du deltar i tävlingen genom att svara på några frågor på tävlingssidan och sända in en motivering till varför just du ska vinna en avloppsrelining. Du kan endast tävla en gång. 

VINST/PRIS: 

Det är en vinnare som utses som vinner 100,000 kr var att renovera för. En person eller personer i samma hushåll har ej möjlighet att vinna båda vinsterna. Ovanstående renoveringsförmån är tillgänglig för den reparationen som Renoa erbjuder vilket är avloppsrelining. 

Priset för tävlingen är tillgängligt för två (2) småhus (villa, parhus eller fritidshus) som ägs i Uppsala, Gävleborgs, Västmanlands, Västernorrlands län (Ej Örnsköldsviks kommun, Ej Sollefteås kommun), Dalarnas län, (Ej Malung-Sälens kommun, Ej Älvdalens kommun), Örebro län eller som ägs i Österåker kommun, Vallentuna kommun, Norrtälje kommun, Upplands-Bro kommun, Järfälla kommun, Sollentuna kommun, Upplands-Väsby kommun, Sigtuna kommun, Täby kommun, Strängnäs kommun och Eskilstuna kommun. Priset kan inte kombineras mellan olika tjänster.

Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten. 

Om vinnare av tävlingen redan har beställt och genomfört renoveringen hos Renoa, krediteras vinnare det genomförda transaktionsbeloppet via banköverföring, upp till max 100,000 kr. Om värdet av renoveringen som beräknats eller genomförts i erbjudandet understiger vinstens maxvärde på 100,000 kr återbetalas mellanskillnaden inte till kunden. 

TÄVLINGSBEHÖRIGHET 

Tävlingen är giltig för alla fysiska personer över 18 år vilka är bosatta i Sverige samt är svenska medborgare. 

Tävlingsdeltagaren måste äga hela eller en del av fastigheten som är med i tävlingen. 

Bostadsföretag kan inte delta i tävlingen. 

Renoas anställda, deras familjemedlemmar eller andra personer som varit inblandade i framtagande av tävlingen är inte berättigade att delta. 

VAL OCH MEDDELANDE AV VINNAREN: 

Vinnare tillkännages senast 2025-01-07.

Vinnare utses av en jury och juryns beslut kan inte överklagas. Juryn väljer ut 2 bidrag med rätt svar på frågorna och den motivering som juryn anser vara bäst. 

Vinnare kontaktas på den angivna mailadressen eller via angivet telefonnummer. Om en vinnare inte kan nås inom 14 arbetsdagar går vinsten vidare till en ny vinnare. Vinnare presenteras på renoa.se/ och på vår Facebooksida Renoa Sverige. 

ANSVARSGRÄNS: 

Renoa ansvarar inte för några direkta eller indirekta skador eller förluster som uppstår till följd av eller i samband med deltagande i tävlingen, mottagandet av priset eller användningen av priset. Renoa ansvarar inte för skador orsakade av tredje part. 


Renoa kommer inte att hållas ansvarig för eventuella förluster till följd av felaktiga eller felaktigt eller ofullständigt inlämnade bidrag, och genom att delta i utlottningen garanterar deltagaren att all information som lämnas i samband med anmälan är korrekt, aktuell och fullständig. 

Det är deltagarens ensamma ansvar att säkerställa att den information som deltagaren lämnar är korrekt. Renoa ansvarar inte för några ändringar av sådan information som inte meddelas Renoa skriftligen inom de tidsgränser som anges i dessa officiella kampanjregler. Hur som helst är Renoas totala ansvar för eventuell skada eller förlust relaterade till denna tävling begränsat till ett maximalt prisvärde (60,000 SEK). 

ANVÄNDNING AV PERSONLIG INFORMATION: 

Deltagarnas personuppgifter kommer att användas för att organisera tävlingen, för att kontakta vinnaren och för att genomföra renoveringen som blir tävlingens pris. Arrangören har rätt att publicera namnet på vinnaren av tävlingen utan separat medgivande eller ersättning. 

Du kan läsa mer om behandlingen av personuppgifter i vår integritetspolicy: renoa.se/integritetspolicy/ 

ANDRA VILLKOR: 

Renoa Group Sverige AB förbehåller sig rätten att diskvalificera tävlingsbidrag som anses stötande och eller då man anser fusk har pågått. Detta går ej att överklaga. Arrangören förbehåller sig rätten att ändra reglerna utan att meddela deltagarna. Kampanjen är en del av Renoas marknadsföringsaktiviteter. Kampanjen är inte organiserad, sponsrad eller sponsrad av Facebook eller Instagram och är inte kopplad till Facebook eller Instagram. Alla deltagare fritar Facebook och Instagram från allt ansvar relaterat till kampanjen. Deltagaren kommer endast att göra sin information tillgänglig för arrangören.