Skip to content
Begär offert

Välkommen vinst i renoveringstävlingen för 70-talshuset i Eskilstuna

Vi säger ett stort grattis till Gustav och Johanna, som är en av vinnarna av 60 000 kronor för att renovera sitt avloppssystem!

Paret bor i ett charmigt hus från 1970 i ett fint område i Eskilstuna. Deras resa till Eskilstuna var faktiskt ganska slumpmässig – båda två fick jobberbjudanden i staden och blev snart ett par. Här har de nu börjat bygga sin familj och sitt drömhem.  

När de köpte sitt hus såg de direkt potentialen, speciellt med den fantastiskt fina och stora trädgården, men visste också att det skulle kräva en hel del arbete. Under åren har de renoverat taket, fräschat upp altanen och lagt ner mycket tid på trädgården. Men som många vet, är avloppssystemet något man inte tänker så mycket på förrän det börjar krångla. 

För Gustav och Johanna började problemen med att vattnet rann dåligt ut vid tvättstugan, vilket gjorde att de började fundera på avloppsrörens tillstånd och tog kontakt med Renoa. Med vinsten på 60 000 kronor kan de nu äntligen ta itu med det gamla avloppssystemet och få det i toppskick igen. 

Vi önskar dem lycka till med renoveringen och ser fram emot att se deras fortsatta arbete med att göra sitt hem ännu vackrare! Grattis ännu en gång, Gustav och Johanna! 

Tävlingen hölls 2023-12-26 fram till 2024-04-26. Vinnaren utsågs bland de personer som har deltagit i vår tävling genom tävlingsformuläret.