Skip to content
Begär offert

Grattis Stina och Georgina - vinnarna av tävlingen för relining av avlopp i Sundsvall

Vinnarna av Renoas renoveringstävling är utsedda. Vi säger ett stort grattis till vinnarna av relining av avlopp i Sundsvall!

Vinnarna av Renoas stora renoveringstävling är utsedda. Vi säger ett stort grattis till vinnarna Stina Andersson och Georgina Farman som vann 60 000 kr att utföra relining av avlopp för i Sundsvall! 

Stina och Georgina köpte sitt hus för 3 år sedan. Eftersom huset är från 1925 stod delar av kök och vardagsrum inför renovering.  Stinas Pappa som bor några hus bort på gatan har varit till stor hjälp. Likt en byggherre har han hjälpt till med beslut och kontakter. Under renoveringarna noterade Stinas pappa att det fanns gamla avlopp kvar och föreslog att Stina skulle anmäla sig till denna tävling. Han var väl medveten om vad som kan hända med gamla avlopp. Eftersom han själv tidigare fått lov att gräva upp ett avlopp på gården utanför sitt hus.  

Vid avloppsfilmning uppmärksammades flera brister på avloppen men relining var fortfarande möjligt. Med fortsatta planer för att bygga ut och flytta ett uthus kom vinsten lägligt.  

-Man vill ju att avloppet ska funka och det är så tråkiga pengar att lägga på men ändå ett måste. Så skönt att med denna vinst kunna släcka ett orosmoment efter att vi upptäckte de gamla avloppen.    

Även Jamie som nu är 8 månader verkade förundrad över vinsten, men för honom att hade skylten räckt gott. 

Tack vare denna vinst kan familjen koncentrera sig på andra projekt och lilla krabaten. Vi på Renoa önskar all lycka till med familj och hus i framtiden.

Tävlingen hölls 2023-01-04 fram till 2023-04-16. Vinnaren utsågs bland de personer som har deltagit i vår tävling genom tävlingsformuläret.