Skip to content
Begär offert

Grattis Stefan och Miranda - vinnarna av renoveringstävlingen

Vinnarna av Renoas stora renoveringstävling är utsedda. Vi på Renoa önskar er stort lycka till med hus och hem i framtiden.

Vinnarna av Renoas stora renoveringstävling är utsedda. Vi säger ett stort grattis till vinnarna Stefan Bergfeldt och Miranda Abrahamsson i Hedemora!  

Stefan och Miranda köpte sitt hus för två år sedan. Eftersom det är Stefans föräldrahem, så var han och Miranda medvetna om vad i huset som behöver åtgärdas inom snar framtid. De hade en klar prioritetslista där dränering, avlopp och fönsterbyte stod och vägde mot varandra.  

-Avloppet går överallt i väggar och golv, så för oss var det självklart att börja med det. Möjligheten att renovera med reliningsmetoden och nu också med denna vinst gjorde beslutet ännu enklare, berättar Miranda.  

Nu kan Stefan och Miranda ta nästa renovering i lugn och ro. Vi på Renoa önskar er stort lycka till med hus och hem i framtiden.

Tävlingen hölls 2023-01-04 fram till 2023-04-16. Vinnaren utsågs bland de personer som har deltagit i vår tävling genom tävlingsformuläret.