Skip to content
Begär offert

Vinnaren av Renoas senaste renoveringstävling

Vinnaren av Renoas renoveringstävling är utsedd!

Vinnaren av Renoas renoveringstävling är utsedd! Vi säger ett stort grattis till vinnarna Caroline Lundberg och hennes sambo Pontus Parling i Vattholma. 

Caroline och Pontus har nyligen blivit husägare för första gången till en härlig 70-tals villa där det mesta är original. De stod inför en spännande tid med massvis av renovering som de hade planerat att göra på egen hand. Till vardags arbetar Caroline med projektledning inom byggnationer och renoveringar. Genom sitt yrke är hon väl insatt i hur komplext ett traditionellt stambyte kan vara.   

– Just avloppet är ett av våra största problem som måste hanteras vilket medför både kostnader och många timmars arbete. Det blir så skönt nu när avloppen blir åtgärdade tack vare denna vinst. Nu kan vi fokusera på enskilda rum och slipper riva upp golv och väggar överallt, säger vinnaren Caroline. 

Två veckor efter de hade köpt huset fick de reda på att de väntar sitt första barn till hösten. Nu kan de ro varje renoveringsprojekt i lite lugnare takt när Renoa hjälper till med att renovera avloppet. Vi på Renoa önskar all lycka till med familj och hus i framtiden. 

Tävlingen hölls 2022-02-15 till 2022-06-15 för personer som deltagit i vår tävling genom tävlingsformuläret. Se här vem som vunnit renoveringspriset tidigare.

INTrESSERAD AV RELINING FÖR DITT HUS?

Lär mer om vår tjänst: https://renoa.se/relining-av-avloppet/