Skip to content
Begär offert

Bröderna i Uppsala vann 60.000 kr att utföra relining för

Stort grattis till bröderna Danne och Dennis i Uppsala, vinnarna av Renoas renoveringstävling, som vunnit 60.000 kr att utföra relining för. 

Vinnarna av Renoas renoveringstävling är utsedda. Vi säger stort grattis till bröderna Danne och Dennis Rosenberg i Uppsala, som vunnit 60.000kr att utföra relining för. 

De två bröderna har bott tillsammans i ett hus tidigare. I det huset var det mycket som behövde renoveras och därför beslutade bröderna sig för att hitta ett hus utan stora renoveringsbehov. Dessutom skulle det nya huset bestå av två våningsplan, vilket möjliggjorde ett varsitt våningsplan.  

Det mesta var renoverat i huset förutom avloppsrören. 

– Det är gamla gjutjärnsrör. De fungerar fortfarande, men det är väl på nåder, berättar Danne och Dennis fyller i; 

– Att gräva upp utanför huset och knacka upp golven i källaren för att åtgärda avloppsrören kändes inte som det alternativet vi eftersträvade. 

Med denna vinst var det ett lätt beslut att välja relining som renoveringsmetod. Bröderna planerar att resa till sommarstugan medan Renoa relinar avloppsrören. 

Tävlingen hölls 2023-08-07 fram till 2023-11-12. Vinnaren utsågs bland de personer som har deltagit i vår tävling genom tävlingsformuläret.