Skip to content
Begär offert

Charlotte vann i Renoas renoveringstävling

Vi säger stort grattis till Charlotte med sambo i Vansbro Kommun, som vunnit 60.000kr att utföra relining för. 

Vinnarna av Renoas renoveringstävling är utsedda.  Vi säger stort grattis till Charlotte Jers med sambo i Vansbro Kommun, som vunnit 60.000kr att utföra relining för

Efter flera år av hussökande hittade de en pärla uppe på en höjd. Huset hade tidigare betjänat som representationsbostad åt ett skogsbolag. Detta arkitektritade hus har höga takhöjder och större rum än de flesta villor.

– Detta var inte bara att hus utan ett hem. Vi visste bara att här vill vi stanna och härifrån får de bära oss ut. 

Vid köpet var de väl medvetna om att delar av taket behöver bytas.  Tidigare ägare hade bytt en stor del av taket redan och hade informerat om vad som var kvar att åtgärda. Skicket på avloppsrören var inget de hade tänkt på förrän det uppdagades i samband med en vattenskada i ett av avloppsrören i köket. 

Vi bytte ett av avloppsrören i huset som visade sig vara så sönderrostat att en råtta kunnat åka i en halfpipe om den haft en skateboard. Med tanke på vilket skick det röret var i så känns resten av avloppssystemet som en tickade bomb, berättar Charlotte.

Hon berättar att de såg tävlingsannonsen på Facebook och kände att det är lika bra att se över skicket på resterande avloppsrör. 

I och med att avloppsrören nu relinas i stora delar av huset kan Charlotte med Sambo sedan i lugn och ro renovera ett rum i taget, utan att ta till några större åtgärder. 

Tävlingen hölls 2023-08-07 fram till 2023-11-12. Vinnaren utsågs bland de personer som har deltagit i vår tävling genom tävlingsformuläret.