Skip to content
Begär offert

Grattis Jasmine och Morgan i Leksand, vinnare av 60 000kr för relining

Vi gratulerar varmt Jasmine och Morgan Fisk från Leksand, som nyligen blev de stolta vinnarna av 60,000 kr till en relining av avloppsrören i deras hem.

En del av deras motivering löd: ''Mellan stora renoveringar så fick vi två barn tätt, så vardagen går i ett.''

Paret, som bor i ett charmigt hus i det natursköna Dalarna tillsammans med sina två barn, har redan genomgått flera större renoveringar. Trots de många utmaningar som kommit med att ha två små barn, har de lyckats skapa ett varmt och välkomnande hem.

Det gamla avloppssystemet i deras hus hade länge varit en källa till bekymmer och krångel. Tack vare vinsten kan de nu äntligen ta itu med att relina avloppsrören, vilket inte bara kommer förbättra deras bostad utan även förenkla deras dagliga liv.

–Med dessa pengar kan vi renovera de gamla rören utan att behöva gräva upp hela trädgården. Det är en enorm lättnad, särskilt eftersom vi slipper de avloppsstoppen som har dykt upp ibland, berättar Jasmine.
 

Vi ser fram emot att följa deras fortsatta renoveringsarbeten och önskar familjen all lycka i framtiden. Stort grattis igen till Jasmine och Morgan Fisk!

Tävlingen ägde rum från den 26 december 2023 till den 26 april 2024, och vinnaren valdes bland de som deltog genom vårt tävlingsformulär.