Skip to content
Begär offert

Utanpåliggande rör med 30 års systemgaranti

Renoas rörrenovering ger många fördelar till kunde, läs mer.

Renoas rörrenovering ger många fördelar till kunden. Renoveringen är smidig och du slipper att riva upp golv och väggar eftersom rören monteras utanpåliggande. Påverkan på hemmet blir minimala. Det går bra att bo hemma och vi ser till att värmen och vattnet går att använda under renoveringen.

Nya rör på endast 3-5 dagar

För att installation ska vara bekväm är det särskilt viktigt att allt går smidigt och enligt tidtabell. Det är därför våra installationsbilar har alla nödvändiga verktyg och material klart och våra installatörer behöver inte avbryta arbetet för att hämta material från lagret.

En renoveringen av vatten- och värmerören i en villa tar att utföra cirka 3-5 dagar. Vi tar hand om ditt hems VVS -förnyelse med professionalism från början till slut. Du kommer inte att ha några överraskande kostnader och vårt pris som överenskommits i erbjudandet kommer att gälla.

Varje dag kan du vara trygg med att rören håller

De nya rören monteras stilrent längs med golv och tak med vita fästen och rören blir en del av hemmet. Rören på ytan erbjuder en stor fördel i den meningen att de är synliga och du kan vara säker på deras skick varje dag. Dessutom gillar försäkringsbolagen att rören är utanpåliggande och är lätta att kontrollera.

Kvalitativa rör och 30 års systemgaranti

Vi använder kvalitativt och hållbart Henco-kompositrör för rörreparationer i hus. Henco-rör påverkas inte över tid. Oxidation, som är typisk för ett kopparrör förekommer inte i rören och vid kopplingarna.