Skip to content
Begär offert

VAR MED OCH SKAPA SUNDARE HEM FRÅN GRUNDEN

AKTIV LÖSNINGSORIENTERAD FÖRSÄLJNING

Är du ambitiös och ser världen med positiva ögon? Känner du att din potential aldrig har kommit till rätta? Vill du arbeta med försäljning med ett uppmuntrande positivt team, hjälpa våra kunder och tjäna bra? Vi har arbete att erbjuda.

Som säljare i vår organisation, som är ledande inom avloppsrelining, hjälper du svenska villaägare med avloppsrenoveringar och säkerställer att fastigheterna får en lång livslängd. Detta, om något, är ett betydelsefullt arbete.

Kom och arbeta tillsammans med och hjälp oss att skapa sundare hem till våra kunder. Se våra lediga tjänster som säljare eller lämna en öppen ansökan.

NÖJDA KUNDER ENLIGT UNDERSÖKNINGAR

Kundnöjdhet 4,4/5 (2019-2022)
Vi mäter kundnöjdheten kontinuerlig
nöjda kunder

TJÄNSTER, SOM HAR EFTERFRÅGAN

Över en miljon villor behöver renoveras
Med kvalitativa material säkrar vi fastigheter för framtiden
Kundorienterad och individuell service
tjänster som har efterfrågan

EFTERFRÅGAN OCH SJÄLVANSKAFFADE KUNDBESÖK

Vår marknadsföring hjälper dig
Du får även självanskaffa kunder
Du har ett fantastiskt affärssystem för kundanskaffning
kundbesök

TEAMET OCH FÖRETAGET STÖDJER DIN FRAMGÅNG

Grundlig utbildning i början och fortsatt stöd från teamet
Gemensamma nöjen som kick-offer till lokala aktiviteter med teamet
Betyg på arbetsklimat 9/10

ANSTÄLLNINGSFORMÅNER

Friskvård
Bra rabatter på produkter och tjänster hos våra samarbetspartners
Förmånsbil vid behov

VANLIGA FRÅGOR OM ATT VARA SÄLJARE HOS OSS?

Du kommer att spendera större delen av dina arbetsdagar hos våra kunder. Därför är det viktigt att du trivs att arbeta med människor och kan anpassa dig efter olika situationer.

Du bokar själv en del av dina kundbesök, med du får även besök från förfrågningar.

Ditt arbete är av den rörliga sorten, så vi hoppas att du trivs bakom ratten i en bil. Vi erbjuder dig en företagsbil, alla verktyg och system som krävs för att lyckas i arbetet

Av oss får du en grundlig utbildning i våra renoveringstjänster och försäljningsarbetet. Du blir inte ensam i någon som helst situation, eftersom ditt team och andra i organisationen kommer att stödja dig.

Till ett utmärkt! Vår arbetsgemenskap är verkligen sammansvetsad och stöttande, det är därför vi har det bra. Hos oss sitter ingen på höga hästar utan allas bidrag är lika viktig. Detta återspeglas också direkt i det goda resultatet av vår medarbetarundersökning.

Förutom Trevliga kollegor, bra verktyg, så är arbetstiden väldigt flexibel. Vi träffas alla säljare regelbundet som team och även alla säljare från olika delar av Sverige.

Många lyfter arbetsgemenskapen och att det känns bra att sälja kvalitativa och långsiktiga produkter, som säkrar fastigheterna grundligt för framtiden.

I Sverige har vi över en miljon hus med behov av vår renovering. Efterfrågan är stor och du kan själva påverka med din aktivitet din lön.