fbpx

Relining av avlopp

relining av avlopp

Att renovera avloppen är en viktig del av skötseln av villor. Ett förnyat avloppssystem leder tryggt bort vattnet och du kan bo i ditt hem utan bekymmer.

varför relining?

Renoa utför avloppsrenovering genom högkvalitativ relining. Reliningsmetoden är en allt populärare metod för avloppsrenoveringar tack vare dess snabbhet, enkelhet och kostnadseffektivitet.

Relining av avlopp är en renoveringsmetod som utförs på insidan av röret och därför behöver man inte riva upp hemmets ytor. Du får ett helt nytt avloppsystem och kan bo hemma under hela renoveringen.

Vi rekommenderar att avloppsrenovering utförs innan avloppssystemet har överskridit sin beräknade livslängd. På så sätt fortlöper arbetet smidigare och det ursprungliga avloppet kan förnyas helt genom relining utan att riva några ytor. Avloppssystemets livslängd förlängs med 50 år och du får 20 års materialgaranti på renoveringen – det kallar vi ett sundare hem.

boka kostnadsfri avloppsfilmning

Underhåll är hemligheten bakom lång livslängd, och det gäller naturligtvis även avloppssystem. Boka kostnadsfri avloppsfilming som ger dig information om eventuella skador i rören och hjälper dig att bedöma behovet av renovering.

nytt och skarvfritt avlopp inuti det gamla röret

Vid relining av avlopp förs en filtstrumpa som behandlats med epoxy in i avloppsröret med hjälp av tryckluft. Strumpan fäster stadigt på insidan av det ursprungliga avloppsröret och skapar en helt ny och självbärande rörkonstruktion. Relining gör avloppsröret fogfritt och hållbart, och täpper även till små hål och sprickor. Metoden lämpar sig för alla avloppsmaterial.

Insidan av röret blir slätt och halt, vilket förebygger stopp eller att smuts fäster på rörets väggar. Dessutom står avloppet emot salter, vibrationer, skakningar och blir mycket värmebeständigt. Relining av avloppet skapar sundare hem för årtionden framöver eftersom relining förlänger rörets livslängd med över 50 år.

Vid behov byter vi ut de gamla vattenarmaturerna till nya i samband med reliningen. Moderna toalettstolar, kranar och duschar ger hemmet ett nytt utseende och kan sänka vattenkonsumtionen.

fördelar med relining av avlopp:

  • På endast 3–5 dagar får du ett avlopp som motsvarar ett nytt
  • Du kan bo hemma under hela renoveringen
  • Hemmets ytor behöver inte rivas
  • Avloppsrenovering genom relining är kostnadseffektivt
  • 50 år längre livslängd
  • 20 års materialgaranti

erfarenhet och kvalitet

Vi har erfarenhet av tusentals lyckade renoveringar, vilket lägger grunden för vår kvalitetsservice.

helhetslösning

Från oss får du allt från planering till implementering som en nyckelfärdig tjänst, liksom de längsta garantierna på marknaden.

fast pris

Du får alltid ett fast totalpris från oss, som täcker hela tjänsten.

nöjda kunder

Nöjda kunder har alltid varit vår verksamhets utgångspunkt och målsättning – vi nöjer oss inte med mindre.

VÅRA KUNDERS UPPLEVELSER

Läs vad våra kunder säger om oss.

Conny fick hjälp av renoa att underhålla sina ledningar

”Renoa gick in med kameror i ledningarna, och visade mig också hur det såg ut. De förklarade på ett väldigt fint sätt för mig, utan någon ironi. Jag fick ett väldigt stort förtroende för Renoa.”

Läs mer

Det är som att vi har fått ett nytt avloppssystem

”Det jag såg när jag var hemma var att de var väldigt professionella”

Läs mer