Vvs-tjänster

VVS-tjänster

Förkortningen vvs står för värme, ventilation och sanitet. Vi erbjuder vvs-tjänster till dig som behöver renovera dina vatten- och värmerör.

Renovering som utförs i tid kommer att skapa säkerhet om att huset är i gott skick och du har ett sundare hem.

varför
rörrenovering?

Att förnya vattenrören är en viktig åtgärd för varje husägare och ett fungerande värmerör är nästan ett livsvillkor för oss som bor i nordliga förhållanden. Du kan bo hemma och hemmets ytor behöver inte rivas.

Det utanpåliggande rören är en diskret del av hemmet. De stilrena rören monteras längs med väggen vid golvet så att de inte drar blickarna till sig. Med högkvalitativ material, skickligt utförd rörrenovering och 30 års systemgaranti erbjuder vi den bästa helhetslösningen. Vårt mål är att skapa sundare för våra kunder.

boka kostnadsfri kartläggning!

Boka en kostnadsfri kartläggning så kommer våra experter hem till dig på ett kartläggningsbesök. Vi lyssnar på dina önskemål och rätar ut alla dina frågetecken om rör!

Renoa vattenrörsrenovering

Att förnya vattenrören är en viktig åtgärd för varje husägare med kvalitetstänkande. Förnyade vattenledningar tillsammans med moderna vattenarmaturer transporterar smidigt omkring vatten för de dagliga vattenbehoven.

renoa värmerörsrenovering

Ett väl fungerande värmerör i hemmet är nödvändigt för att skapa komfort dygnet runt. Ett pålitligt rörsystem som transporterar varmt vatten till radiatorerna och skapar en jämn och lättreglerad rumstemperatur ger bästa livskvalitén för alla som bor där.

Därför ska du välja renoa som renoveringspartner

Vi ser till att hålla din bostad i toppskick vilket bevarar värdet i generationer. Genom att minska onödigt nybyggande och undvika rivningar av gamla byggnader besparar vi även naturens resurser.

Renoveringar hemma ska vara behagliga och en lika naturlig del av livet hemma som att vårda sin egen hälsa. Vi är med dig hela vägen från att renoveringsbehovet upptäcks, saken övervägs, renoveringen genomförs och även när arbetet är klart. Renoveringen utförs effektivt och inom utsatt tid.

erfarenhet och kvalitet

Vi har erfarenhet av tusentals lyckade renoveringar, vilket lägger grunden för vår kvalitetsservice.

helhetslösning

Från oss får du allt från planering till installation som en nyckelfärdig tjänst, liksom de längsta garantierna på marknaden.

fast pris

Du får alltid ett fast totalpris från oss, som täcker hela tjänsten.

nöjda kunder

Nöjda kunder har alltid varit vår verksamhets utgångspunkt och målsättning – vi nöjer oss inte med mindre.

VÅRA KUNDERS UPPLEVELSER

Läs vad våra kunder säger om oss.