‹ Alla artiklar

Ett tryggt Henco -system med 30 års systemgaranti

Henco tappvatten och värmesystems rör

De senaste 20 åren har belgiska företaget Henco vuxit till en av de viktigaste europeiska tillverkarna av högklassiga kompositrör och rörförbindningar. Henco har ett brett utbud av säkra och hållbara alternativ för dig som vill förnya hemmets tappvattenrör eller värmesystem.

Ett kompositrörsystem i kombination med marknadens modernaste inredning ger bästa möjliga kvalitet i ditt hem. Kompositröret är oerhört hållbart och enkelt att montera, vilket gör det till det bästa alternativet för rörrenovering i villa.

Mer hygieniskt dricksvattnet

Henco-kompositrörsystem är en kombination av plast och aluminium som klarar årtionden av slitage. Dricksvattnet i ett sådant system är mer hygieniskt. Produktionsprocessen har utvecklats och finslipats till den grad att alla produkter som Henco tillverkar klarar den stränga kvalitetskontrollen.

Viljan att lära känna varje kund är en av förklaringarna bakom Hencos framgångar världen över.  Den vita anslutningsstocken som Henco tillverkar har till exempel designats med tanke på Renoas ytmontering.

Varför satsa på ett Henco-system i ditt hem?

  • Ett hållbart och säkert rörsystem för dig som ska renovera tappvatten- eller värmesystem i ditt hem
  • Ytmonterade kompositrör monteras enkelt och snabbt
  • Tack vare den flexibla konstruktionen i flera lager blir vattnet som rinner genom röret mer hygieniskt
  • Henco är branschledande när det gäller tryck- och temperaturbeständighet (10 bar och 95°C)
  • Vita rör och kopplingar säkerställer en stilren finish
  • 30 års systemgaranti

Marknadens bästa service utförd med bästa möjliga material

Vi vill erbjuda våra kunder marknadens bästa service utförd med bästa möjliga material. Därför monterar vi på Renoa enbart marknadens mest tåliga rör, nämligen Henco-komposit som klarar en konstant temperatur på 95 grader. Därmed säkerställer vi att våra kunders rör håller, även om de skulle råka ut för problem med reglerings- och säkerhetsanordningar.