‹ Alla artiklar

Fredrik och Johanna vann 60 000 kr till en avloppsrenoveringi Renoas tävling

Renoa tavling vinnare Fredrik

(En av) Vinnarna av Renoas renoveringstävling blev Fredrik och Johanna Wallenheim i Vällingby. Där bor de i ett hus från 1965 tillsammans med sina två barn och två katter. Vi vill gratulera dem alla till vinsten!

Paret har renoverat stora delar av huset. Under renoveringen åtgärdades även kök och badrum. De gamla avloppen gick i väggen i köket och upp till det nya badrummet. De var svåra komma åt och byta under renoveringarna.

-När ett liknande hus fick problem med avloppet bakom deras kök, så blev vi lite fundersamma, berättar Fredrik och fortsätter

-Vi började undersöka möjligheter att åtgärda avloppet som vi inte kunde komma åt fysiskt och landade i att relining skulle vara ett bra alternativ för oss. På så sätt kan alla gjorda renoveringar kvarstå. Dessutom gick avloppen rakt under en nyinstallerad bergvärmepump i källaren som gärna får stå kvar där den står.

När vinnarskylten överlämnades till paret verkade familjens katt vara lika glad över vinsten som fastighetsägarna och klöste nöjsamt på skylten.

Vi på renoa vill återigen gratulera till vinsten och även tacka våra kunder för att vi får hjälpa till att skapa sundare hem – ett hus i taget.

Tävlingen hölls 2022-08-25 fram till 2022-11-25. Vinnaren utsågs bland de personer som har deltagit i vår tävling genom tävlingsformuläret. Se här vem som vunnit renoveringspriset tidigare.

Se här vem som vunnit renoveringspriset tidigare!

Jennifer vann 60 000 kr till en avloppsrenovering i Renoas tävling

Läs mer

Vinnaren av Renoas senaste renoveringstävling

Läs mer

Vinnaren av Renoas stora renoveringstävling 

Läs mer